Reacties

Verschillende mensen hebben al een sessie van mij mogen ontvangen. De sessie is voor iedereen anders en wordt door iedere persoon anders ervaren. Hieronder lees je de verschillende ervaringen:

14 reacties

14 gedachten over “Reacties

 1. Ik heb inmiddels2 sessies gehad bij Yvonne. Ik had niet echt klachten, maar was wel benieuwd wat het met mij zou doen. Ik heb tot twee keer toe een totale ontspanning gehad tijdens de sessies en was compleet ontspannen. Toen ik bij was heb ik lichte tintelingen gevoeld op de plekken waar zij op dat moment bezig was. Na de sessies was ik totaal ontspannen. Het is mij goed bevallen.

 2. Ik wist niet wat ik kon verwachten toen ik bij Yvonne op de behandelbank ging liggen, dus ik liet het maar over me heen komen. In eerste instantie voelde ik niets, maar vlak voor het einde van de behandeling voelde ik een tinteling in mijn voorhoofd dat langzaam naar achteren trok tot naar mijn schouders. Ik heb veel spanning in mijn schouders door stress, maar de energie, die inmiddels begon te stromen, hief de blokkades in mijn schouders op. Het stramme en vaste gevoel in mijn schouders verdween en ik voelde me losser en totaal ontspannen! Een heerlijk vrij gevoel. Ik ga dit vaker doen!

 3. ik heb afgelopen vrijdag een behandeling van Yvonne gehad, ik heb zelf al jaren last van depressies en angst en paniekaanvallen ik voelde gelijk heerlijke tintelingen op mijn hoofdhuid en zag allerlei kleuren,het was heel ontspannend en ik heb daarna een paar uur geslapen,wat voor mij uniek is want ik heb slaap erg slecht. Je komt even helemaal tot rust en Yvonne is een hele lieve vrouw, waar je je gelijk op je gemak voelt en dat is heel fijn want je bent toch altijd gespannen voor zn behandeling omdat je niet weet wat je te wachten staat, maar je word heerlijk vertroeteld echt een aanrader.bedankt lieve Yvon.

 4. Mijn eerste behandeling was echt super ontspannend. Het leek alsof ik heel licht sliep. Ik lag op een gele wolk met diverse tintelingen en warme golven in mijn lichaam. Toen ik wakker werd leek het net alsof ik in een diepe slaap ben geweest. Mocht je echt stress hebben of veel spanningen is het echt een aanrader.

 5. Liggend op mijn rug, ogen dicht, aandacht bij wat is. Vanaf het begin van de sessie voelde ik de energiestromen. Gedurende de behandeling voelde ik mij meer ontspannen en kon ik mijn aandacht houden bij mijn lichaam. Dit laatste vind ik heel fijn om te doen (meditatieve aandacht) maar lukt niet niet altijd door een druk leven. Ik vond het fijn de reconnective healing her te ontdekken en ik kom zeker bij Yvonne terug!

 6. Het was nieuw maar niet helemaal onbekend voor mij. Wel de eerste keer dat ik het zelf onderging.
  Ontspannend en heel prettig.
  Soms heb je even het idee dat je loskomt en weer terug zakt op de behandeltafel.
  Bedankt voor de prettige ervaring!!

 7. Van Yvonne heb ik een sessie reconnective healing gehad en heb dit als zeer ontspannen ervaren. Op diverse plaatsen in mijn lichaam, zoals o.a benen en voeten opeens een aangename warmte. Daarna viel ik spontaan in een aangename slaap. Daar ik normaal gesproken niet overdag slaap, was ik erg verbaasd dat ik toch even ‘weg’ was. Een mooie ervaring. Bedankt Yvonne

 8. Een tijd geleden had ik wat last van de spieren en Yvonne heeft mij er vanaf geholpen. Ik lag op de behandeltafel lekker ontspannen met mijn ogen dicht. Ik zag Yvonne niet maar voelde precies waar ze bezig was. Het begon lekker warm te worden het idee dat het bloed wat sneller ging stromen. Een heel relaxt gevoel. Van mijzelf ben ik nogal een druk persoon. Zo af en toe een behandeling kan geen kwaad.

 9. Ik kwam bij yvonne, en was aardig gespannen en gestressed, ik kwam na 15 minuten in een hele diepe ontspanning, mijn kaak en oor tintelden heel erg, en bij mijn hartstreek voelde ik steken.Op een gegeven moment voelden de handen die ik op mijn buik had gelegd, niet meer als mijn eigen, maar als iemand anders zijn handen.Het was net alsof mijn armen en handen ontkoppeld waren van mijn lichaam.

  Het was een bijzondere helende ervaring,en ik ga zeker nog een keer.

 10. Inmiddels 2 sessies bij Yvonne achter de rug en heb beide als zeer ontspannend ervaren. Ben ermee begonnen omdat ik al een tijdje klachten heb aan mijn arm en ook best wel een druktemaker ben. Het gaat inmiddels een stuk beter met mijn arm. Tijdens de sessies ervoer ik tintelingen en een soort warme energiestroom door mijn lichaam heen trekken. Na afloop voelde ik mij super relaxed en kan iedereen dit aanbevelen. Zeker ook aan de sceptische onder ons..

 11. Ik heb 2sessies ondergaan.Ik kwam in een diepe ontspanning.Ook verdween mijn hoofdpijn. Ik had mijn ogen dicht gedurende de sessie, toch zag ik een wit licht en zag ik Yvonne bezig. Echt een hele mooie ervaring.Ik kan dit iedereen aanraden. Anja.

 12. Ik heb een healing gekregen toen ik bij Yvonne op visite was. Ik had veel en vaak hoofdpijn en mn nek zat erg vast van stress. Tijdens de behandeling ervoer ik in t begin veel warmte bij mn onderbuik en basis-chakra. Een prettige warmte. Toen ze bij mn enkels en voeten kwam merkte ik dat mn enkels begonnen te kloppen en kreeg ik tintelingen in mn hielen. Het meest frappante vond ik het feit dat toen ze bij mn nek en hoofd kwam ik het gevoel kreeg dat er een balk op mn voorhoofd lag en dat ie heel even opgetild werd en ik een straaltje zon/fel licht dacht te zien (ik had mn ogen dicht en heb ze niet open gedaan tot na de behandeling). Later voelde ik die balk in mn nek en daarna het gevoel langzaam wegtrekken. Mijn hoofdpijn was nagenoeg weg en ik heb die erge hoofdpijn tot nog toe niet terug gehad. Voelde me na de behandeling ook meer ontspannen dan daarvoor. Al met al een prettige ervaring en heb meteen een afspraak gemaakt voor nog een behandeling.

 13. Goedendag Yvonne,

  Wat een fijne sessie heb ik bij jou gehad , ik vond het een bijzondere ervaring en voor herhaling vatbaar. Ik slaap na een sessie als een blok in slaap , terwijl ik slaapproblemen hebt. Dus ik ga vaker terug komen.
  mvg Hendrik.

 14. Ik heb deze sessie als heerlijk ontspannend ervaren , ging eigenlijk blanco de sessie in. Maar wat een heerlijk en ontspannend gevoel lag ik bij Yvonne op de bank. Ook daarna toen de sessie voorbij was , voelde ik ook de energie door mijn lichaam stromen. En nu ga ik 1 keer in de 2 weken naar Yvonne. Juist omdat ik een druk bestaan hebt en ik bij Yvonne mij zelf kan opladen. Het is absoluut niet zweverig zoals je zou denken , want dat dacht ik ook. Maar het tegendeel is waar. Het is een absolute aanrader. Dank Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *