Even voorstellen

Ik ben Yvonne Kok, woonachtig in Amersfoort. Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Reconnective Healing via een collega. Ik was meteen enthousiast na 1 sessie. Wat een fantastische ervaring! Een paar maanden later heb ik zelf de cursus Reconnective Healing bij Eric Pearl in Londen gevolgd. Het was een eye-opener.. Ik wist dat je lichaam zelfgenezend was – een wondje op je hand wordt ‘vanzelf’ geheeld – maar dat je de energie ook kan voelen en doorgeven, dat was voor mij nieuw. Inmiddels heb ik al aardig wat mensen een sessie gegeven met zeer positieve en uiteenlopende ervaringen.

Ik geef sessies met als voornaamste doel: mensen de echte totale ontspanning te laten ervaren. In deze hectische maatschappij hebben veel mensen lichamelijke klachten of last van een burn-out. Er zijn weinig mensen die zich totaal kunnen ontspannen. Alle spanning blijft in het lichaam opgeslagen en daardoor ontstaan lichamelijke klachten. Neem daarbij onze slechte eetgewoontes en niet bewegen en het plaatje is compleet.

Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat de blokkades, die je lichaam gaandeweg heeft opgeslagen, worden opgeheven en daardoor kan de energie weer vrij door je lichaam stromen. De Reconnective Healing is een activering van lichaam en geest. Ik geef helende frequenties door die ik opvang uit het universum. Deze helende frequenties zijn nieuw op aarde en kennen een intelligentie, die veel verder reikt dan die van ons zelf. We kunnen daarom niet alles bevatten, maar wel volgen wat er gebeurt.

De sessie

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Ga op je rug op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan, ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje had.

Het is niet aan te raden om je best te doen om aan niets te denken. Normaal gesproken hebben mensen moeite met het concept van denken aan niets. Merk gewoon op wat er ook maar bij je op komt. Dat geeft je iets te doen en ontneemt je de stress, die vaak ontstaat als mensen proberen aan niets te denken en ontdekken dat ze niet weten hoe dat moet. Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg te doen zonder dat je heel de tijd ligt te denken wat je wel of niet zou moeten doen.

Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte en doe geen andere dingen, waarvan jij of iemand anders denkt, dat het zal “helpen”. Want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt.

Kleding
Draag comfortabele kleding. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessie.

Geuren, parfum
Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessie.

Sieraden
Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.

De sessie duurt meestal ongeveer 45 minuten. Eén tot drie sessies wordt aanbevolen.